Kategorier

Taggar

Arkiv

Vi kämpar på

Vi jobbar för fullt med montering. Alla delar har äntligen kommit, utom kolvarna. Detta betyder tyvärr att Arvika är kört för oss.

Ja fy tusan vad det tar emot just nu, alla delar till bilen har kommit o vi jobbar för fullt med att konstruera o montera. Inte mycket som var som de skulle på denna bil men ingen ide att gnälla. Bara borra ner skallen o köra. Allt är nytt nu på bilen så det hade varit lika att bygga ny bil när man ändå håller på. Nåväl alla delar till motorn har inte kommit, naturligtvis är kolvarna som vi beställde med leverans på 10dagar nu borta och skulla ha varit här för 2 veckor sedan. Så ser ni ett paket kolvar som är ser vilsna ut så är de mina... Det betyder att Arvika är kört för oss men vi sliter på för att göra premiären i Strängnäs. Vi jobbar med en hemlis för att kompensera sponsorer o supportrar, återkommer med den :-) Ha de gott vänner :-)

/ Fredrik